ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » La Ocna Mureş Ofensivă de toamnă în modernizarea infrastructurii rutiere

La Ocna Mureş Ofensivă de toamnă în modernizarea infrastructurii rutiere

Publicat în 18.08.2015 la ora 11:00

Silviu-Vinteler-nov-2014Cu efort şi chivernisirea atentă a banului public, în acest an, în ciuda faptului că de la guvern i-au venit bani cât „praful de pe tobă”, administraţia locală din oraşul sării a reuşit să-şi rezolve treburile curente, și mai mult de atât, să continue modernizarea infrastructurii.

Potrivit declaraţiilor primarului Silviu Vințeler, acum, în prag de toamnă, o serie de străzi vor beneficia de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere. Proiectul despre care ne-a informat primarul Vințeler nu este finanţat de vreun fond european sau prin împrumut bancar, ci din surse proprii şi banii pe care onor guvernul i-a repartizat la ultima rectificare pe care a făcut-o. „Ne dorim să reabilităm carosabilul pe majoritatea străzilor din oraş. Intervenţiile sunt clasate pe mai multe categorii, în funcţie de importanţa străzilor şi gradul de uzură al carosabilului şi de modul în care reuşim să reabilităm, să înnoim reţelele de apă şi canal. Totul depinde de modul în care vom face rost de fondurile necesare”, ne-a declarat Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureș. Acesta ne-a informat că, la rectificare, administraţia locală a primit 26,67 milioane de lei, bani cu care speră să rezolve în mare parte numeroasele probleme pe care le are infrastructura oraşului. În acest sens, spune primarul Vinţeler, în perioada imediat următoare se va turna covor asfaltic pe străzile: 8 Martie, Lungă, A. Mureşan şi Vânători. „Ştim că locuitorii de pe străzile 9 Mai şi Avram Iancu îşi doresc asfalt pe stradă dar, deocamdată, aceste două străzi vor intra doar în reparaţii. Vom face plombări deoarece în primăvară vom încerca să rezolvăm problema apelor uzate prin modernizarea reţelei de canalizare”, ne-a mai declarat primarul oraşului Ocna Mureş.

Dorel LAZĂR

Acest articol a fost citit de 1437 ori

2 Comentarii la La Ocna Mureş Ofensivă de toamnă în modernizarea infrastructurii rutiere

  1. Geo Răspunde

    19.08.2015 la 9:48

    Buna ziua1Prin Micoslaca cam pe cand veniti cu asfalt si canalizare?Multumesc!

  2. izmael eniko Răspunde

    19.08.2015 la 22:02

    Strada MEMORANDUMULUI este aproape impracticabila ,astultul in unele locuri a ramas o amintire . De ani buni asteptam sa termine canalizarea pentru a vedea macar plombari ………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.