ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » La Noşlac se fabrică piese pentru… Mercedes Benz

La Noşlac se fabrică piese pentru… Mercedes Benz

Publicat în 27.08.2013 la ora 15:21

hala-prelucrari-aschiere-precizieComuna Noşlac se va înscrie pe harta industriei metalurgice a judeţului. În timp ce alte foste capacităţi de prelucrare a metalului din judeţ şi nu numai cad pradă samsarilor de fier vechi şi a afaceriştilor ce nu urmăresc decât o rapidă îmbogăţire, la Noşlac s-a construit şi se va inaugura prima făbricuţă prelucrătoare a metalului.

Potrivit declaraţiilor primarului Dumitru Pop, în localitatea Căptălan a fost construită şi este în decurs de amenajare şi dotare o primă hală de prelucrare prin aşchiere a metalelor.
„Construcţia este nouă, la această oră făcându-se ultimele pregătiri pentru pornirea producţiei. Capitalul este în întregime privat, iar investitorul este un om de afaceri din judeţul Alba, care promite extinderea afacerii”, ne-a declarat primarul. Potrivit acestuia, afacerea este găzduită, deocamdată, într-o singură hală, urmând ca în viitorul apropiat investitorul să se extindă prin construirea altor două. Referindu-se la posibila extindere a acestei activităţi, primarul Dumitru Pop ne-a declarat: „Suntem siguri de această extindere. Investitorul are contracte de prestări servicii pentru firma Mercedes Benz din Cugir, firmă care face parte din concernul Daimler AG, fapt ce ne dă un sentiment de siguranţă”. Potrivit acestuia, producţia de piese pentru firma Mercedes Benz va debuta cel mai târziu la începutul lunii octombrie şi, într-o primă fază, va crea 15 locuri de muncă. „Este doar un început. Sperăm ca pe lângă această firmă să mai atragem nişte investitori, astfel încât să se asigure o absorbţie cât mai mare a forţei de muncă disponibile în comuna noastră”, a mai declarat primarul.

Dorel LAZĂR

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 508 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.