ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » La două zile de la uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, anchetatorii nu au încă niciun suspect

La două zile de la uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, anchetatorii nu au încă niciun suspect

Publicat în 29.11.2016 la ora 18:25

crima-lunca-muresului-noiembrie-2016Crima care a zguduit comuna Lunca Mureșului și nu numai, este învăluită încă într-o nebuloasă totală. La două zile de la uciderea fostului primar, Ioan Rusu, anchetatorii nu au încă niciun suspect. Au fost audiate însă mai multe persoane, iar una dintre pistele luate în calcul este crima din gelozie.

Potrivit adevarul.ro, la Lunca Mureşului, oamenii vorbesc despre faptul că fostul primar ar fi avut o amantă şi ar fi fost omorât din gelozie. Este posibil să fi fost surprins chiar în timp ce se afla împreună cu aceasta. Echipa de anchetatori a audiat până acum zeci de persoane, dar criminalul nu a fost, încă, reţinut. Nu a fost găsită nici arma crimei, o dovadă importantă în rezolvarea unui astfel de caz complicat.

Reamintim că Ioan Rusu a fost descoperit mort, duminică dimineața, în jurul orei 4.00, în apropierea dispensarului, pe o străduță, cu ieșire într-un câmp, la marginea localității.

Acesta ar fi plecat de acasă, sâmbătă după-masa, pentru a-i duce unei cunoștințe o sumă de bani, dar nu ar fi apucat să se întâlnească cu persoana respectivă. Văzând că nu se mai întoarce, soția fostului edil a anunțat poliția, iar duminică dimineața acesta a fost găsit de către polițiști fără suflare, in sezut, lângă mașina personală. Acesta ar fi avut opt lovituri de cuțit, iar poliția ar fi găsit asupra lui suma de 1.000. de lei.

Acest articol a fost citit de 495 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.