ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Jongeren Werkgroep Roemenie – tradiţionalul ajutor olandez pentru comunitatea din Ocna Mureş

Jongeren Werkgroep Roemenie – tradiţionalul ajutor olandez pentru comunitatea din Ocna Mureş

Publicat în 24.10.2014 la ora 11:00

olandeziPentru cei peste 60 de copii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 6 din Ocna Mureş anul şcolar 2014-2015 a debutat şi se desfăşoară în prezent în condiţii mult mai bune după ce un grup de voluntari olandezi le-au curăţat şi refăcut spaţiul de joacă.

La sfârşitul lunii august 2014 un grup de tineri voluntari olandezi (sub 21 de ani) din organizaţia Jongeren Werkgroep Roemenie au reabilitat curtea Grădiniței cu program prelungit nr. 6 din Ocna Mureş. Curtea a fost dotată cu aparate de joacă, a fost refăcut gazonul, a fost curăţat spaţiul de joacă iar toate pietrele sau obiectele care i-ar fi putut vătăma pe micuţii învăţăcei au fost înlăturate. Această organizaţie de voluntari vine în Ocna Mureş în fiecare an, din 1995 încoace.
Jongeren Werkgroep Roemenie a asigurat în 2012 sistemul termic al Unităţii Medico-Sociale din Ocna Mureş, prin donarea unei centrale termice. În plus, au donat bani şi pentru achiziţionarea de frigidere. Anul acesta au achiziţionat şi au montat perdele şi draperii pentru cele 27 de ferestre de la etajul 3 al clădirii Spitalului Orăşenesc.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 251 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.