ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Joi: E.ON Gaz distribuție anunță întreruperea furnizării gazelor naturale în Ocna Mures și localitățile limitrofe

Joi: E.ON Gaz distribuție anunță întreruperea furnizării gazelor naturale în Ocna Mures și localitățile limitrofe

Publicat în 18.11.2014 la ora 16:21

E-OnLocuitorii din Ocna Mureș și ai localităților Uioara de Sus, Uioara de Jos, Unirea I, Unirea II, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş vor rămâne joi, 20 noiembrie 2014, pentru câteva ore, fără gaze naturale, din cauza unor lucrări la rețele.

Potrivit furnizorului, distribuția va fi sistată de la ora 8.00, iar furnizarea va fi reluată treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil de la ora 16.00. Consumatorii sunt atenționați să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de o jumătate de oră. În cazul în care simt miros specific de gaz, ei vor trebui să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă la numărul de telefon gratuit 0800.800.928.

Acest articol a fost citit de 579 ori

Un Comentariu la Joi: E.ON Gaz distribuție anunță întreruperea furnizării gazelor naturale în Ocna Mures și localitățile limitrofe

  1. tulbas camelia rita Răspunde

    20.11.2014 la 14:07

    Pai da, ca de obicei!Faceti lucrari acum, pe frig, ca azi-vara nu ati avut timp. O sa ne cumparam toti sobe pe lemne, ca sa ramaneti voi fara slujbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.