ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Joi, 25 aprilie, ședință la Consiliul Local Ocna Mureș. Vezi ordinea de zi

Joi, 25 aprilie, ședință la Consiliul Local Ocna Mureș. Vezi ordinea de zi

Publicat în 23.04.2013 la ora 17:25

Consiliul local Ocna Mureş se întrunește joi, 25 aprilie, în şedinţă ordinară. Între cele 18 proiecte de pe ordinea de zi se află prelungirea termenului de închiriere a unor apartamente construite în regim ANL, procedura de acordare a scutirilor la plata obligaţiilor fiscale, aprobarea contului de execuţie a bugetului local pe anul 2012; aprobarea Regulamentului privind amplasarea, organizarea şi funcţionarea teraselor sezoniere etc.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de închiriere a unor apartamente construite în regim ANL din oraşul Ocna Mureş.
2. Proiect de hotărâre privind propunerile Primăriei oraşului Ocna Mureş, judeţul Alba, care vor fi înaintate Prefectului judeţului Alba în vederea emiterii ordinului de atribuire în proprietate a terenurilor prevăzute la art.36, p-ctele. 2-5 din Legea nr.18 din 19 februarie 1991 privind fondul funciar, republicată.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procedurii Operaţionale pentru acordarea scutirilor la plata obligaţiilor fiscale accesorii (majorări de întârziere).
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor pentru repartizarea locuinţelor sociale din oraşul Ocna Mureş.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea parcelarii unui teren în suprafaţă de 40340 mp situat în extravilanul localităţii Uioara de Sus, tarlaua „Berc” înscris in CF 72147 Ocna Mureş, nr cad 305/1, 303/1, 301/1, 301/2 păşune conform Documentaţiei de parcelare anexată.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea inscrierii, in domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a imobilului proprietate de stat compus din piaţă şi curte aferente în suprafaţă totală de 923 m.p., situat administrativ în Ocna Mureş, strada 9 Mai, nr.2, jud. Alba şi înscris in CF 1 Ocna Mureş cu nr top 1056; parcelarea imobilului conform Documentaţiei de parcelare anexată.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie a bugetului local pe anul 2012 conform anexelor nr. 1 și 2.
8. Proiect de hotărâre privind prelungirea străzii Ciocârliei din oraşul Ocna Mureş.
9. Proiect de hotărâre privind stabilirea, în lei, la cursul de referinţă al BNR valabil la data de 30.04.2013, a redevenţelor şi chiriilor pentru contractele în derulare şi a căror preţuri au fost stabilite iniţial în valută.
10. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind amplasarea, organizarea şi funcţionarea teraselor sezoniere pe terenurile aparţinând domeniului public sau privat al oraşului Ocna Mureş.
11. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de funcţionare a cimitirelor administrate de către Consiliul local al oraşului Ocna Mureş.
12. Proiect de hotărâre privind concesionarea unui teren în vederea construirii de sediu firmă, birouri.
13. Proiect de hotărâre privind vânzarea, prin licitaţie publică, în vederea demolării, a unor construcţii proprietate privată a oraşului Ocna Mureş.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii Organigrame şi a noului Stat de funcţii pentru angajaţii cu contract individual de muncă din compartimentele aflate în cadrul aparatului de specialitate al primarului sau din subordinea Consiliului local al oraşului Ocna Mureş.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de cesiune având ca obiect închirierea unui spaţiu comercial proprietate a oraşului Ocna Mureş.
16. Proiect de hotărâre pentru revocarea HCLOM nr. 47/27.03.2013 privind acordarea de Înlesniri la plata creanţelor contractuale accesorii (majorări de întârziere) datorate bugetului local şi care au ca izvor contracte de folosinţă a unor bunuri proprietate publică sau privată a oraşului Ocna Mureş.
17. Proiect de hotărâre pentru revocarea HCLOM nr. 41/27.03.2013 privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „DEZVOLTARE CAPACITĂŢI DE DEPOZITARE ŞI STOCARE A PRODUCŢIEI AGRICOLE DE CEREALE + CONSTRUIRE DEPOZIT PRODUSE AGROCHIMICE-EXTRA VILAN OCNA MUREŞ, JUDEŢUL ALBA”
18. Proiect de hotărâre pentru revocarea HCLOM nr. 32/28.02.2013 privind demolarea construcţiei Clădire internat – MAGAZIE din incinta Liceului Tehnologic Ocna Mureş clădire care face parte din domeniul public al oraşului Ocna Mureş “.
– PROBLEME DIVERSE.

Acest articol a fost citit de 304 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.