ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Investiţii în învăţământul din comuna Unirea

Investiţii în învăţământul din comuna Unirea

Publicat în 20.02.2014 la ora 11:00

primaria-comunei-unireaPotrivit intenţiilor administraţiei locale a comunei Unirea, în acest an Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din centrul de comună va beneficia de unele investiţii demne de laudă.

Aleşii locali ai comunei au aprobat odată cu bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 o listă de investiţii în care, printre multe altele, a cuprins unele intervenţii şi dotări de importanţă majoră în şcoala unireană. Astfel, în această toamnă, odată cu începerea noului an şcolar, elevii vor avea la dispoziţie un teren de sport modern şi dotat cu tot ceea ce trebuie pentru buna desfăşurare a orelor de sport în aer liber.
Potrivit primarului, Gheorghe Alba, „Consiliul Local al comunei Unirea a alocat suma de 120.000 de lei pentru amenajarea unui teren de sport cu gazon sintetic. Este una dintre investiţiile necesare pentru această şcoală care strânge sub acoperişul ei mai mult de 70% dintre tinerii cu vârstă şcolară. În totalitatea ei, suma este asigurată din bugetul local şi va acoperi necesarul pentru realizarea proiectului”. Aceasta nu este singura investiţie pe care executivul unirean o va face în învăţământul din comună. Astfel, tot în acest an cu o finanţare de 60.000 lei şi tot din bugetul propriu, grădiniţa din centrul de comună va beneficia de lucrări de reabilitare termică.

Dorel LAZĂR

FOTO: facebook.com

Acest articol a fost citit de 452 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.