ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Investiţii în infrastructură şi la rețeaua de apă și canalizare a localității Războieni-Cetate anunţate de Primăria Ocna Mureş

Investiţii în infrastructură şi la rețeaua de apă și canalizare a localității Războieni-Cetate anunţate de Primăria Ocna Mureş

Publicat în 20.06.2017 la ora 18:10

Anul acesta au început investiții substanțiale în Războieni-Cetate și vor continua cel puțin până în 2020, anunţă Primăria Ocna Mureş.

O investiție este vizibilă de astăzi: asfaltarea străzii Velența. E un început care va avea continuare în timp și pe alte străzi. Anul trecut nimeni de pe stradă nu credea că o vor vedea vreodată asfaltată. Și totuși lucrurile au început să prindă contur.

O altă investiție de 7,4 milioane de euro în rețeaua de apă și canalizare a localității începând de anul viitor nu e o sumă de neglijat așa cum nu sunt de neglijat nici condițiile care vor fi după terminarea proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba”, din care face parte investiția respectivă.

“Toate aceste investiții se fac pentru oameni. Se investește în infrastructură, se investește în lucrări cu durată lungă de funcționare. Și locuitorii din Războieni-Cetate au dreptul la condițiile normale vremurilor în care trăim”, susţin autorităţile locale.

Acest articol a fost citit de 91 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.