ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Investiții de peste 2,3 milioane de euro în modernizarea a peste zece străzi și trotuare din Ocna Mureș

Investiții de peste 2,3 milioane de euro în modernizarea a peste zece străzi și trotuare din Ocna Mureș

Publicat în 02.08.2018 la ora 21:35

Primăria Ocna Mureș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația pentru lucrările de modernizare a străzilor Piața Izvor, Libertății, Crângului, Viilor, Noua, Livezilor, Potcoavei, Octavian Goga, Florilor, Zefirului, Câmpului și Șesului. Valoarea totală estimată a lucrărilor depășește 2,3 milioane de lei.

”Se îndepărtează mixturile asfaltice existente, se va așterne piatra sparta și se vor așterne două straturi din mixturi asfaltice – 1 strat de baza si un strat de uzura. Trotuarele se vor amenaja din dale prefabricate autoblocante, montate pe pat de nisip. De asemenea, se va rezolva problema scurgerii apelor pluviale prin guri de scurgere, in canalizarea pluviala existenta”, se arată în descrierea succintă postată pe SEAP.

Oferta trebuie sa fie valabila pana la 6 octombrie 2018 iar valoarea totala estimata a lucrărilor este 10.864.883 de lei.

Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa prezinte o lista a lucrarilor executate în ultimii 5 ani, pentru cele mai importante lucrari, din care sa rezulte ca s-au executat si dus la bun sfârsit la nivelul a maxim 3 contracte lucrari în domeniul infrastructurii de transport rutier sau al unei infrastructuri similare din punct de vedere al complexității și/sau utilității cu obiectul contractului , în valoare cumulată de minim 10864883,56 lei, fără TVA. Experienţa similară trebuie să privească lucrări de construcţie/ modernizare/ reparaţii capitale aferente unor drumuri care se încadrează cel puţin în categoria de importanţă C (categoria III) , – strazi cu doua benzi de circulatie ce conecteaza zonele functionale si rezidentiale de strazile de legatura sau magistrale, se mai arată în anunț.

În ultima perioadă, mai multe străzi din Ocna Mureș au fost modernizate sau se află în acest proces.

”Lucrările de modernizare în orașul Ocna Mureș continuă. După reabilitarea străzilor Râului și Mihai Viteazu au fost finalizate lucrările și pe strada Memorandumului. Aceste lucrări fac parte din programul PNDL 2 de modernizare a străzilor Râului, Vadului, Șt. O. Iosif, Mihai Viteazu și Memorandumului, lucrări începute acum un an și care vor continua pe străzile rămase în obiectiv”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primăriei.

Acest articol a fost citit de 370 ori

Un Comentariu la Investiții de peste 2,3 milioane de euro în modernizarea a peste zece străzi și trotuare din Ocna Mureș

  1. Pop Răspunde

    03.08.2018 la 11:36

    Da e f.bine dar sus la Uioara de Sus a ramas o strada quotata Ciocarliei.As vrea sa stiu si eu cand e prevazut modernizarea si aici.Multumesc anticipata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.