ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Investiție de 10,5 milioane de lei în reabilitarea a 12 străzi din intravilanul orașului Ocna Mureș

Investiție de 10,5 milioane de lei în reabilitarea a 12 străzi din intravilanul orașului Ocna Mureș

Publicat în 17.10.2018 la ora 22:45

12 străzi din intravilanul orașului Ocna Mureș vor intra în proces de reabilitare, în perioada imediat următoare, după ce primăria a semnat un contract de lucrări cu S.C. Florea Grup S.R.L. în valoare de 10.594.859 de lei fără TVA.

Finanțarea este asigurată integral din bugetul local al orașului Ocna Mureș. Este vorba despre străzile: Piața Izvor, Libertății, Crângului, Viilor, Nouă, Livezilor, Potcoavei, Octavian Goga, Florilor, Zefirului, Câmpului și Șesului, în lungime totală de 6,7 kilometri.

Lucrările propriu-zise constau în ”îndepărtarea mixturilor asfaltice existente, se va așterne piatra spartă și se vor așterne 2 straturi din mixturi asfaltice – un strat de bază și un strat de uzură. Trotuarele se vor amenaja din dale prefabricate autoblocante, montate pe pat de nisip. De asemenea, se va rezolva problema scurgerii apelor pluviale prin guri de scurgere, în canalizarea pluvială existentă”.

Odată cu amenajarea străzilor se vor amenaja și toate drumurile laterale cu care aceste străzi se intersectează și nu sunt asfaltate.

Acest articol a fost citit de 332 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.