ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Înfrângere pentru „lanterna roșie” sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0)

Înfrângere pentru „lanterna roșie” sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0)

Publicat în 02.11.2018 la ora 20:35

Metalurgistul Cugir s-a impus pe „Arena Cugir”, 2-0 (1-0) în derby „de Alba” cu „lanterna roșie” CS Ocna Mureș, după un meci controlat de la un capăt la altul și rămâne la șase puncte de liderul Șoimii Lipova, care a câștigat pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, pe care a scos-o din cărțile promovării.

“Roș-albaștrii” s-au impus în derby “de Alba” grație golurilor marcate de Necșulescu (30) și L. Tudor (54, din pasa lui Necșulescu). Amfitrionii au contrloat ostilitățile împotriva unui adversar în criză de puncte și de efectiv (iarăși trei portari pe foaia de joc a oaspeților). Veniți după primul eșec stagional, amfitrionii au controlat jocul, impunându-se firesc, în vreme ce ultima clasată, fără antrenorul Mihai Manea – suspendat, a contat în ofensivă numai prin eforturile lui Val. Drăgan, înregistrând al 4-lea eșec la rând, al doilea împotriva unei echipe din Alba.

Trei puncte firești pentru echipa condusă de Călin Moldovan, atentă și la rezultatul meciului derby de pe “Cetate”, unde Unirea Alba Iulia a întâlnit liderul Șoimii Lipova, oaspeții câștigând cu 1-0 (0-0), gol marcat de Stoin (87). Runda viitoare, meciuri de foc pentru cele două, Șoimii Lipova – Metalurgistul Cugir și CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșițaroșie” a Seriei a 4-a, cu numai un punct strâns în 10 runde.

• Mihai Manea: „e greu să încerci ceva când jucătorii nici măcar nu se mai prezintă la antrenamente”

Nu am avut acea atitudine dorită, dar ne ducem crucea până la capăt. Din păcate este greu să încerci ceva când jucătorii nu se prezintă la antrenamente. În unele momente ale jocului ne-am ridicat la valoarea adversarului, o echipă bună ce joacă fotbal, are posesie, dar, din păcate, ocaziile create nu au fost fructificate”, a spus Mihai Manea, care în acest joc și-a ispășit ultima din cele trei etape de suspendare dictate după jocul cu CS Hunedoara. CS Ocna Mureș, ce are numai un punct după 11 runde, întâlnește runda viitoare, acasă, pe CSM Școlar Reșița.

Acest articol a fost citit de 159 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.