ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Începând din 16 septembrie 2019 – ora 10.00, locuitorii din Ocna Mureș, Mirăslău, Decea, Inoc, Unirea și Noșlac râmân fără apă potabilă pentru 24 de ore

Începând din 16 septembrie 2019 – ora 10.00, locuitorii din Ocna Mureș, Mirăslău, Decea, Inoc, Unirea și Noșlac râmân fără apă potabilă pentru 24 de ore

Publicat în 13.09.2019 la ora 11:30

Având în vedere necesitatea unei intervenții pe magistrala de apă potabilă Aiud – Ocna Mureș, în zona străzii Gheorghe Doja din Aiud, vă comunicăm că în data de 16.09.2019 de la ora 10:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe o perioadă de 24 de ore.

Vor fi afectați toți consumatorii branșați direct din magistrală, inclusiv localitățile Mirăslău, Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat dispeceratului la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Acest articol a fost citit de 1635 ori

Un Comentariu la Începând din 16 septembrie 2019 – ora 10.00, locuitorii din Ocna Mureș, Mirăslău, Decea, Inoc, Unirea și Noșlac râmân fără apă potabilă pentru 24 de ore

 1. Consumator Răspunde

  16.09.2019 la 14:33

  In urma anunțului, mii de oameni si-au facut provizii de apa considerabile pe care apoi arunca ( in special cea de la baie).
  Risipa de apa pe banii consumatorului credul !
  Sa va fie rușine!
  Si pentru cei care cred ca sunt suparat ca nu s-a luat apa, tin sa precizez faptul ca ma deranjează minciuna si încurajarea consumului inutil de apa !
  Reparațiile se vor face alta data !
  Vom mai arunca si atunci banii pe apa sambetei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.