ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Încep lucrările de modernizare a sistemului termic la Policlinica Spitalului Orășenesc

Încep lucrările de modernizare a sistemului termic la Policlinica Spitalului Orășenesc

Publicat în 16.01.2013 la ora 10:49

Administrația locală a desemnat câștigătorul licitației pentru lucrările de modernizare a sistemului termic la Policlinica Spitalului Orășenesc Ocna Mureș. Contractul a fost atribuit firmei Instal Saniterm din Sibiu, care a depus cea mai bună ofertă de preț.

Licitația a fost lansată la mijlocul lunii noiembrie. Potrivit reprezentanților administrației locale, achiziția era imperios necesară pentru funcționarea în bune condiții a cabinetelor medicale din incinta Policlinicii. Valoarea estimată a fost de 134.000 de lei fără TVA (aproximativ 30.000 de euro) iar oferta câștigătoare este de 95.055 de lei fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini se vor executa: servicii de proiectare pentru instalația de încălzire, proiectarea și executarea instalației de gaz, lucrări pentru dezafectarea instalației termice existente, montarea unei centrale termice cu stație de dedurizare cu temporizator precum și a unui coș de fum cu înălțimea de 11 m și montarea de radiatoare în cabinete și pe holuri.

Durata de proiectare, furnizare și punere în funcțiune a sistemului trebuie să fie de maximum 45 de zile de la semnarea contractului, cu termen de garanție a montajului de 5 ani.

Acest articol a fost citit de 762 ori

Un Comentariu la Încep lucrările de modernizare a sistemului termic la Policlinica Spitalului Orășenesc

  1. dan Răspunde

    17.01.2013 la 13:56

    Buuuuuna treaba.Spun sincer ca nu mai speram sa mai repare cineva ceva in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.