ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » În orașul Ocna Mureș, taxe de funcționare de 10 ori mai mici pentru baruri și restaurante

În orașul Ocna Mureș, taxe de funcționare de 10 ori mai mici pentru baruri și restaurante

Publicat în 05.01.2013 la ora 22:01

Dacă locuitorii Ocna Mureșului nu vor scăpa foarte repede de necazuri, cu siguranță vor avea unde ”să le înece”. După ce administrația locală a hotărât să scadă de 10 ori taxele de funcționare pentru baruri și restaurante, cu siguranță în următoarea perioadă se vor deschide în oraș o mulțime de astfel de unități.

Primăria a anunţat că joi 30 august 2012, în şedinţa de Consiliu Local, s-au modificat două taxe de funcţionare: cea pentru baruri care scade de anul viitor de la 2.000 de lei la 200 de lei și cea pentru restaurante, care scade de la 4.000 de lei la 400 de lei.

”Se încearcă astfel ca serviciile de alimentaţie publică să-şi îmbunătăţească prestările specifice prin propriile mijloace financiare, fără ca primăria să impună taxe enorme”, explică reprezentanții administrației locale.

Aceștia au spus că nu se tem de înmulțirea bruscă a ”crâșmelor” din oraș deoarece regulile sanitar-veterinare și de igienă sunt foarte stricte și destul de greu de asigurat iar controalele vor fi drastice.

Acest articol a fost citit de 275 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.