ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Georgiana Vesa și Mara Pușcaș au obținut primele două locuri la Festivalului-Concurs de Interpretare Vocală ”Muzica pentru toți”, de la Baia Mare

Georgiana Vesa și Mara Pușcaș au obținut primele două locuri la Festivalului-Concurs de Interpretare Vocală ”Muzica pentru toți”, de la Baia Mare

Publicat în 03.04.2017 la ora 12:19

Solistele Georgiana Vesa și Mara Pușcaș de la Ansamblul Folcloric Tradiții Uiorene al Casei de Cultura ”Ion Sîngereanu” din Ocna Mureș au participat în data de 31 martie 2017 la Baia Mare la a VII-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de Interpretare Vocală Muzica pentru toți”, organizat de: Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Asociația Centrul Cultural Virtual ”Artist pentru artă”, în parteneriat cu: Colegiul de Arte Baia Mare, Casa Corpului Didactic și Recreart School&Recording Studio.

Festivalul este destinat concurentilor cu voci deosebite care fac eforturi pentru a-și perfecționa stilul, tehnica și interpretarea vocală, scopul fiind descoperirea și afirmarea tinerelor talente vocale pe plan național și internațional și de asemenea depistarea și promovarea valorilor autentice reale din muzică. Juriul a fost format din profesori de specialitate, profesori de canto și interpretare vocală.

Georgiana Vesa și Mara Pușcaș au fost însoțite la Baia Mare de profesorul lor pregătitor Camelia Ilea, care de altfel a fost la prima ei participare într-un concurs ca profesor pregatitor. Rezultatele au fost pe măsura muncii depuse: Puscaș Mara – a obținut locul II cu media 8,85; Georgiana Vesa a obținut locul I cu media 9,63.

Felicitări Mara, felicitări Georgiana, felicitări Camelia pentru munca depusă și rezultatele obținute!

Acest articol a fost citit de 37 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.