ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Fragment de craniu uman descoperit la vechea rampă de gunoi a orașului Ocna Mureș

Fragment de craniu uman descoperit la vechea rampă de gunoi a orașului Ocna Mureș

Publicat în 23.07.2015 la ora 14:35

halda gunoi Ocna MuresPoliția din Alba este în alertă după ce un fragment de craniu uman a fost descoperit în urma lucrărilor de ecologizare care se execută la vechea rampă de gunoi a orașului Ocna Mureș.

În cercetările demarate după macabra descoperire, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sunt implicați peste 50 de poliţişti, jandarmi şi pompieri care verifică incinta, metru cu metru, pentru a găsi restul scheletului.

Fragmentul de craniul a fost a fost ridicat de medicul legist care va efectua toate investigațiile de specialitate. Potrivit IPJ Alba, descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de 21 iulie, de către un muncitor, care a sesizat Poliția Orașului Ocna Mureș. Activitatea de căutare se desfășoară pe o suprafață de 3 kilometri pătrați și a fost adus la fața locului un câine special antrenat pentru găsirea de cadavre.

Potrivit unor surse, din primele cercetări medico-legale rezultă că fragmentul de os cranian ar putea avea o vechime de aproximativ 3 luni.

Acest articol a fost citit de 618 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.