ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Femeia din Medveş lovită în cap cu o furcă chiar de către fiul său a decedat la Spitalul Judeţean din Cluj Napoca

Femeia din Medveş lovită în cap cu o furcă chiar de către fiul său a decedat la Spitalul Judeţean din Cluj Napoca

Publicat în 07.06.2014 la ora 16:12

masina-salvare-ocna-muresFemeia din Medveş care a fost lovită de fiul ei cu o furcă, în data de 28 mai a.c. a decedat în 5 iunie la Spitalul Judeţean din Cluj Napoca, ne-au confirmat reprezentanţi ai IPJ Alba.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „violenţă în familie”, dar în urma decesului încadarea juridică a infracţiunii ar putea fi schimbată.

Reamintim că Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată în ziua de 28 mai a.c., de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Alba cu privire la faptul că la aceasta unitate spitalicească a fost transportată o femeie de 47 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât a suferit  leziuni corporale.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, a declinat competenţa în soluţionarea dosarului, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea efectuării de cercetări, sub aspectul săvârşirii, de către B.S., a infracţiunilor de „tentativă de omor”, faptă  prevăzută de articolul 32 raportat la articolul 188 Cod penal, şi „violenţă în familie”, faptă prevăzută  de articolul 199 din Codul penal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 30.05.2014, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor mai sus menţionate, formulând şi propunere de arestare preventivă a acestuia. Propunerea  a fost însuşită de către judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, care a emis, pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 310 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.