ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Eșec drastic într-un nou meci amical: CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița 1-4 (1-2)

Eșec drastic într-un nou meci amical: CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița 1-4 (1-2)

Publicat în 04.08.2018 la ora 17:33

În această dimineață, pe „Stadionul Dragostei”, la încheierea stagiului centralizat, CS Ocna Mureș a susținut un joc de verificare cu Gloria Bistrița, o altă echipă nou-promovată în Liga a 3-a, alături de care va activa sezonul viitor în Seria a 5-a.

Oboseala cantonamentului și-a spus cuvântul pentru formația ocnamureșeană, ce a înregistrat un eșec drastic, scor 1-4 (1-2), după ce a condus, din startul jocului, în formula de început regăsindu-se portarul M. Lazăr (fost la Transalpina Șugag), iar la reluare a intrat Valerian Ciofu (32 de ani, care în ultima perioadă a activat ca și antrenor, în Emiratele Arabe, unde muncește și tatăl său, Vali Ciofu).

Golgheterul Val. Drăgan (11) a deschis scorul, însă ulterior oponenții au punctat la foc automat. Antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier au mizat pe M. Lazăr (ex-Transalpina Șugag) – Kiss, Csegoldi, Căt. Ivașcu, Guț – I. Cociș, P. Man, T. Cristea, A. Gherman, S. Șimandi – Val. Drăgan; au mai jucat Clipici, Gorba, Brie, Pereat, Moise, Cimpoieșu, Chiorean, Cr. Ivașcu, Ciofu (e posibilă o revenire a acestuia din Emiratele Arabe, la echipa din orașul natal). Au absentat Decean (accidentat), Țiboc, Olar, Domșa (învoiți, diverse probleme), Șandru (Ardealul Cluj, probleme cu transferul). Săptămâna viitoare, încă două amicale, miercuri, ora 18.30, la Stremț, sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, cu Sănătatea Cluj.

Acest articol a fost citit de 144 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.