ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevii de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Unirea au participat la Târgului Liceelor, desfășurat la Colegiul „Titu Maiorescu” din Aiud

Elevii de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Unirea au participat la Târgului Liceelor, desfășurat la Colegiul „Titu Maiorescu” din Aiud

Publicat în 17.05.2018 la ora 22:21

Ieri, 16 mai 2018, elevii de clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Unirea, alături de elevi ai mai multor şcoli din zona Aiud – Ocna Mureş au participat la Târgul Liceelor.

Ediția din acest an al Târgului Liceelor s-a desfășurat la Colegiul ”Titu Maiorescu” din Aiud. Copiii s-au putut întâlni cu liceeni și dascăli din toate școlile din Aiud și Ocna Mureș.

Măiestria fiecăruia de a prezenta oferta educațională a școlii a determinat discuții între elevii noștri și reprezentanții acestora.

Târgul are un triplu rol: de a face cunoscut ceea ce școlile pot oferi absolvenților de clasa a VIII-a, de socializare cu viitori colegi și de a petrece timp plăcut alături de diriginte și prietenii din anii de gimnaziu.

Acest articol a fost citit de 106 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.