ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevii cu rezultate deosebite la învățătură de la Liceul Teoretic „Petru Maior”, premiați la „Gala tinerilor ocnamureșeni”

Elevii cu rezultate deosebite la învățătură de la Liceul Teoretic „Petru Maior”, premiați la „Gala tinerilor ocnamureșeni”

Publicat în 08.12.2018 la ora 21:03

Ieri, 7 decembrie 2018, la Casa de cultură „Ion Sângereanu” din Ocna-Mureș din inițiativa și prin efortul Primăriei orașului Ocna-Mureș și a Consiliului local, elevii orașului Ocna-Mureș s-au bucurat de recunoașterea  publică a efortului depus în anul școlar 2017-2018.

Ca urmare a acestui eveniment recompensatoriu un număr impresionant de elevi ai ciclului primar, gimnazial și liceal, precum și cadrele didactice, antrenori, instructori au fost premiați într-un cadru generos, festiv care a elogiat meritele elevilor pentru rezultatele deosebite la învatătură din anul școlar 2017-2018.

„Gala tinerilor ocnamureșeni” a avut drept obiectiv premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la învatătură în anul scolar 2017-2018, precum și a elevilor participanți la diferite concursuri materializate în premii și mențiuni la nivel județean și național. Aceste rezultate au încununat efortul elevilor și a colectivului de cadre didactice de la Liceul Teoretic „Petru Maior”. Elevii orașului implicați în cluburile sportive, în activitățile Casei de cultură „Ion Sângereanu”, din Ocna- Mureș conduși de d-na Stoica Liliana, sau în clubul copiilor au fost de asemenea recompensați în acest eveniment cultural inedit.

Îi felicităm și pe acestă cale pe toți elevii Liceului Teoretic „Petru Maior” care s-au detașat prin aceste rezultate deosebite, precum și pe toate cadrele didactice, instructori sau antrenori care au investit în ,,viitorul” orașului nostru și care prin efortul depus au facut cunoscut numele orașului Ocna- Mureș .

Mulțumim totodată primăriei orașului Ocna-Mureș, personal Domnului primar Silviu Vințeler, Consiliului local pentru evenimantul organizat, dar și pentru sprijinul permanent acordat educației și implicit unității noastre de învățămant.

Cu mult respect, întregul colectiv de cadre didactice al Liceului Teoretic ,,Petru Maior” Ocna- Mureș.

Director,
Prof. Pustai Alina Ștefania

Acest articol a fost citit de 133 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.