ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Echipa de volei masculin a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș – Locul 4 la Gimnaziadă

Echipa de volei masculin a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș – Locul 4 la Gimnaziadă

Publicat în 06.06.2019 la ora 15:10

Echipa de volei masculin a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș s-a clasat pe un bine meritat loc patru la faza finală a Gimnaziadei de Volei disputată în această săptămână la Izvorani. De asemenea, Antonio Ioja a primit premiul pentru “cel mai de perspectivă jucător”.

Cele mai bune formații din țară calificate la acest nivel au fost repartizate inițial în două grupe, iar primele două clasate au acces în semifinale. Din prima grupă au făcut parte echipele din Dej, Buzău, Arad și Câmpulung Muscel (Alba), iar în grupa a doua s-au regăsit CTF I București, Liceul Teoretic Ocna Mureș, formații din Craiova și Bacău.

Reprezentanta județului Alba a învins echipele din Bacău și Craiova, a pierdut cu echipa din București și s-a calificat în semifinale. În penultimul act duelurile au fost Dej – Ocna Mureș și Buzău – CTF București, iar clasamentul final a fost: 1. CTF Mihai I București, 2. LAPI Dej, 3. Buzău, 4. Liceul Teoretic “Petru Maior” Ocna Mureș.

“Nu este puțin lucru acest rezultat obținut de noi. Clasarea pe locul 4 între toate școlile gimnaziale ale țării rămâne o superperformanță”, a transmis antrenorul Lucian Victoratos, ce s-a bazat pe lotul format din Lorand Șipoș, Antonio Ioja, Andrei Tat, Darius Gatea, Alexandru Rusu, Williams Onișor, Gabriel Balogh, Vlad Costin, Răzvan Ciulea și Robert Merlușca.

Acest articol a fost citit de 121 ori

Un Comentariu la Echipa de volei masculin a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș – Locul 4 la Gimnaziadă

  1. Ioana Bleoca Răspunde

    06.06.2019 la 22:03

    Felicitări întregii echipe și antrenorului !

    Bravo Toni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.