ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Duminică are loc la Noșlac cea de-a VI-a ediție a manifestării tradiționale „Roadele Toamnei”

Duminică are loc la Noșlac cea de-a VI-a ediție a manifestării tradiționale „Roadele Toamnei”

Publicat în 01.10.2015 la ora 17:39

noslac-roadele-toamneiDuminică, 4 octombrie 2015, are loc la Noșlac, cea de-a VI-a ediţie a manifestării tradiționale „Roadele Toamnei”, o sărbătoare specială în care producătorii agricoli din zonă îşi expun cu mândrie produsele.

În expoziţia organizată cu acest prilej în centrul comunei Noşlac, producătorii individuali din zonă își vor delecta vizitatorii cu cele mai frumoase produse agricole şi cu mâncăruri tradiţionale.

Programul manifestării începe la ora 12.30, cu un Te Deum şi depuneri de coroane la monumentul eroilor urmat de parada portului popular şi vizitarea târgului agricol.

La ora 14.00, vor evolua pe scena amplasată în centrul comunei Fanfara ”Augustin Bena”, Ansamblul folcloric ”Augustin Bena” dirijat de Alexandru Pal, soliştii Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Nicolae Tuhuţ Ina Todoran, Ionica Moroşanu şi formaţiile artistice ale căminelor culturale din Unirea, Stremţ, Lopadea Nouă, Fărău, Hopârta, Noşlac şi Floare de colţ din Galda de Jos.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Primăria şi Consiliul local Noşlac în parteneriat cu Centrul de Cultură Augustin Bena Alba.

Acest articol a fost citit de 106 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.