ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Dosare penale pentru doi bărbați din Ocna Mureș și Unirea, după ce au fost surprinși în timp ce pescuiau cu unelte interzise în albia râului Mureș

Dosare penale pentru doi bărbați din Ocna Mureș și Unirea, după ce au fost surprinși în timp ce pescuiau cu unelte interzise în albia râului Mureș

Publicat în 25.01.2019 la ora 12:02

Doi bărbaţi din Ocna Mureş şi Unirea au fost depistaţi de poliţişti, în timp ce pescuia în albia râului Mureş folosind unelte interzise. S-au ales cu dosare penale.

La data de 23 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce desfășurau o acţiune de combatere a ilegalităţilor din domeniul piscicol, i-au depistat pe doi bărbaţi, de 30 respectiv 65 de ani, primul din Ocna Mureş, iar cel de-al doilea din comuna Unirea, în timp ce pescuia, din albia râului Mureş, folosind unelte de pescuit tip „paraşută”, interzise la folosire.

Poliţiştii le-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol prin folosirea de unelte neautorizate, iar uneltele l-au confiscat.

Acest articol a fost citit de 1480 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.