ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Doi ani de închisoare cu suspendare pentru femeia din Fărău care și-a înjunghiat concubinul

Doi ani de închisoare cu suspendare pentru femeia din Fărău care și-a înjunghiat concubinul

Publicat în 19.02.2013 la ora 23:53

Daniela Adam din Fărău, femeia care și-a înjunghiat în data de 5 ianuarie a.c. concubinul, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 21 ianuarie iar magistrații au pronunțat sentința în data de 18 februarie, după ce inculpata a recunoscut fapta comisă.

Femeia, în vârstă de 41 de ani l-a lovit pe Vasile Costin, concubinul în vârstă de 55 de ani, cu un cuțit, în zona toracelui. Poliţiştii din Ocna Mureş, sesizați prin 112, au constatat că agresiunea s-a produs la locuința celor doi, în timpul unui scandal alimentat de consumul de alcool în exces. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol.

Imediat după comiterea faptei femeia a primit mandat de arestare pentru 30 de zile,  fiind eliberată în data de 8 februarie când măsura arestării a fost înlocuită cu măsura obligării de a nu părăsi ţara.

Acest articol a fost citit de 333 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.