ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Dispensarul uman din Lunca Mureșului intră în reabilitare: 532.300 de lei pentru modernizare și dotări

Dispensarul uman din Lunca Mureșului intră în reabilitare: 532.300 de lei pentru modernizare și dotări

Publicat în 12.03.2019 la ora 12:12

În perioada imediat următoare vor începe lucrările modernizare a dispensarului uman din Lunca Mureșului, după ce în cursul săptămânii trecute s-a finalizat procedura licitaâției în urma căreia a fost desemnată societatea ce se va ocupa de lucrări.

Este vorba despre S.C. Vasinca SRL iar valoare totală a contractului este de 532.300 de lei. Investiţia propusă presupune reabilitarea și dotarea cu echipamente medicale a dispensarului uman din localitatea Lunca Muresului.

Clădirea existentă pe amplasamentul studiat a fost ridicată de către meșteri necunoscuți, neexistând proiect sau documentații privind realizarea clădirii, având funcțiunea de dispensar și locuință a medicului. Ulterior, toată clădirea s-a utilizat ca dispensar uman însă în prezent este parțial neutilizată. Din punct de vedere al finisajelor construcția se prezintă într-o stare proastă, majoritatea acestora fiind uzate moral și fizic. Va fi înlocuit acoperișul iar în clădire vor fi amenajate o sală de așteptare, o sală de tratament, 2 cabinete ale medicilor de familie, un cabinet de medicină dentară, o sală de sterilizare, o magazie, o boxă pentru deșeuri.

Durata lucrărilor este de 12 luni.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 319 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.