ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Deoarece se dorește drum de acces la Decea, traseul autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi modificat

Deoarece se dorește drum de acces la Decea, traseul autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi modificat

Publicat în 19.06.2013 la ora 19:09

Traseul Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea suferii modificări în zona Unirea/Ocna-Mureș, a anunțat astăzi Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba. Este vorba de un drum de acces la ieșirea din Decea care să lege aceste localități direct de viitoarea autostradă.

harta-autostrada-sebes-turda-rosuRoman a declarat în acest sens că împreuna cu președintele Consiliului Județean Alba si cu primarul orașului Ocna Mures au transmis CNADR o adresă prin care argumentează foarte serios necesitatea unui nod de urcare si coborare la ieșirea din Decea, care sa deserveasca locuitorii din Unirea si Ocna Mureș.

Rămâne să aflăm răspunsul final al CNADNR legat de solicitarea făcută în următoarele zile.

O intrare la autostradă în zona Ocna-Mureș a fost una dintre cele mai importante solicitări de modificare a traseului de drum, care acum are șanse reale să se materializeze.

Este vorba de o zona cu populație de 40.000 de locuitori. Am amintit ca acest nod exista pe traseul din 2008, ca trebuie făcută legătura cu Ludusul si implicit Tg Mures. Vreau sa-i asigur pe locuitorii din zona, ca deși ni s-a spus ca acest lucru reprezintă o misiune imposibila, noi cei de la CJ Alba, împreuna cu primarul Vinteler nu ne vom lasa. Cu argumente tehnice, beneficiarul a înțeles si a acceptat recent necesitatea nodului de nord la Alba Iulia. In acelasi fel, nu vom abandona nici Ocna Mures”, a explicat Florin Roman.

Acest articol a fost citit de 419 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.