ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Debutanţii de argint, CS Ocna Mureş, vicecampioană naţională la volei pe plajă

Debutanţii de argint, CS Ocna Mureş, vicecampioană naţională la volei pe plajă

Publicat în 02.08.2016 la ora 11:00

CS-Ocna-Mures-volei-plaja-speranteDin postura de debutantă, echipa masculină a Clubului Sportiv Ocna Mureş a devenit vicecampioană naţională la volei pe plajă, speranţe, un rezultat excelent pentru formaţia din Alba condusă de Lucian Victoratos.

La competiţia desfăşurată la Bucureşti, în Complexul Colosseum Retail Park, CS Ocna Mureş a ajuns în ultimul act, pierdut în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 1-2 (14-16, 15-11, 12-15), cucerind medaliile de argint în cadrul etapei finale a Campionatului Naţional de beach volley.
În componenţa Paul Hoca şi Teodor Victoratos (13-14 ani), ultimul fiind fiul antrenorului principal, CS Ocna Mureş a susţinut 5 jocuri, câştigând 4 dintre ele, cu adversari din Bucureşti şi Arad, singurul eşec fiind în finala mare, rezultând un parcurs mult peste anticipări. “Rezultatul este unul extraordinar pentru noi, realizat fiind din postura de debutanţi. Am disputat finala, însă există şi o părere de rău, întrucât am pierdut acest meci, în care am fost foarte aproape de o mare victorie”, a spus antrenorul Lucian Victoratos, cel care pregăteşte şi echipa de speranţe băieţi a CS Ocna Mureş, angrenată în întrecerea naţională de profil.
“O performanţă extraordinară, care face cinste oraşului nostru, iar antrenorii şi jucătorii merită depline felicitări. Pentru noi a fost o surpriză deosebit de plăcută, un rezultat total neaşteptat, dar în acelaşi timp meritoriu. Pentru băieţi a fost un avantaj faptul că s-au pregătit pe terenul de beach volley de pe malul Mureşului, făcut de componenţii echipei de old boys din Ocna Mureş în cursul anului trecut”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

H. D. M.

Acest articol a fost citit de 28 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.