ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » De Ziua Internaţională a Copilului, cadouri pentru copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş

De Ziua Internaţională a Copilului, cadouri pentru copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş

Publicat în 07.06.2014 la ora 17:00

ocna muresCopiii ocrotiţi în casa de tip familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş au sărbătorit anticipat Ziua Copilului primind cadouri surpriză de la prietenii din cadrul Asociaţiei “Maria Agapia” Aiud.

Cei 14 copii din cadrul casei de tip familial au fost vizitaţi de medicii Adriana şi Vasile Câmpean, reprezentanţii Asociaţiei “Maria Agapia” Aiud, care le-au adus rechizite, dulciuri, enciclopedii şi dicţionare. Cadourile au fost strânse în urma unei colecte de materiale organizate de către Asociaţia “Maria Agapia” la nivelul municipiului Aiud. „Nu este prima dată când copiii noştri primesc cadouri de la Asociaţia “Maria Agapia”. Cunoscându-i pe aceşti oameni inimoşi, ştim că nu este nici ultima dată când ne vizitează. Le mulţumim şi le dorim ca tot binele făcut să se răsfrângă asupra lor”, a declarat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş.
Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş funcţionează în cadrul reţelei sociale a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia având în prezent trei module: centru educaţional pentru copii, serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice şi o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi aproximativ 20 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

I. H.

Acest articol a fost citit de 389 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.