ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » „Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş” s-a desfăşurat la… Noşlac

„Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş” s-a desfăşurat la… Noşlac

Publicat în 07.08.2013 la ora 11:47

cupa PNL la pescuitDuminică, 4 august a.c., în satul Căptălan din comuna Noşlac, la ”Balta Petrisor” s-a desfăşurat concursul de pescuit „Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş”, prima ediţie.

Evenimentul a fost organizat de către liberalii din Ocna Mureş pentru pescarii amatori din zonă. La eveniment au fost prezenţi atât liberali din conducerea PNL Ocna Mureş (preşedintele Ciprian Mihăiescu şi vicepreşedinţii Ciprian Tecar şi Marius Andonie Bota, cel care, de altfel, a şi fost gazda evenimentului), cât şi din conducerea judeţeană a partidului (vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, secretarul coordonator al PNL Alba, Marius Filimon şi purtătorul de cuvânt, Adrian Simion).
Concursul s-a desfăşurat conform programului stabilit anterior, şi anume: la ora 7.30 s-au încheiat înscrierile pentru concurs, au fost stabilite regulile de pescuit, după care au fost făcute tragerile la sorţi pentru locurile pe care le-a ocupat fiecare pescar; ora de începere a concursului a fost ora 8.00, competiţia încheindu-se la ora 12.30. Concurenţii, 44 la număr (dintre care s-au remarcat 6 juniori, dar şi o femeie) au folosit câte două undiţe pentru pescuit la suprafaţa apei şi au respectat atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă a fost alcătuită din trei membri ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului, mai exact Dorel Decean – preşedinte, Aurel Onac – secretar, Vasile Andone – membru.
La finalul concursului a fost cântărită cantitatea de peşte prinsă de către fiecare concurent în parte. Comisia de premiere (formată din Florin Roman, Marius Filimon, Ciprian Mihăiescu, Marius Andonie Bota şi Ciprian Tecar) a oferit diplome de participare tuturor concurenţilor, felicitându-i în mod deosebit pe cei care s-au clasat pe podium:
– locul I – Boancă Narcis (din Aiud), cu 5,00 kg de peşte; acesta a câştigat un băţ inelat de carbon, de 7 m şi a fost premiat şi pentru cea mai mare captură (un peşte de 4,25 kg) cu un tun de carbon de 4 m;
– locul II – Stan Robert (din Ocna Mureş), cu 1,30 kg de peşte; a primit, ca şi premii, un tun de carbon de 6 m şi un juvelnic;
– locul III – Mârza Adrian (din Ocna Mureş), cu 1,08 kg de peşte; a câştigat un tun de carbon de 5 m şi un mincioc.
La finalul evenimentului, preşedintele PNL Ocna Mureş a declarat: „Ne bucurăm că am reuşit să realizăm o acţiune frumoasă şi apreciată de către participanţi. Pe aceştia îi felicităm, iar gazdei, colegul nostru Marius Andonie Bota, vicepreşedinte al PNL Ocna Mureş, îi mulţumim în mod deosebit pentru sprijin. De asemenea, mulţumiri adresăm tuturor celor care s-au implicat direct sau indirect în realizarea evenimentului, dar şi invitaţilor noştri, în frunte cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Florin Roman, care ne-au onorat cu prezenţa. Promitem că nu ne oprim aici cu organizarea de evenimente pentru oameni, şi în mod special pentru cei din zona Ocna Mureş şi considerăm, de asemenea, că odată cu acest concurs, zona Ocna Mureş începe să devină un punct de reper tot mai important pe harta judeţului Alba, în ceea ce priveşte competiţiile pentru pescarii amatori, mai ales că intenţia noastră este de a face din acest eveniment unul anual, sau poate chiar bianual”.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 483 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.