ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureș va susține mâine primul meci test din perioada de pregătire, în compania Sticlei Arieșul Turda

CS Ocna Mureș va susține mâine primul meci test din perioada de pregătire, în compania Sticlei Arieșul Turda

Publicat în 08.02.2019 la ora 12:38

CS Ocna Mureș a continuat campania de achiziții, întărindu-și masiv lotul, ultimii fotbaliști veniți sub comanda lui Mihai Manea fiind mijlocașul Goguța (Unirea Alba Iulia) și atacantul Coltor (Sportul Petrești).

Dacă primul dintre aceștia poate fi considerat deja jucătorul “alb-albaștrilor”, neavând probleme în privința dezlegării, în schimb atacantul aiudean așteaptă documentele de la liderul Ligii a IV-a, care are pretenții financiare în cazul său, nedorind să-l cedeze gratis. Goguța este al 4-lea unirist ajuns la “Soda dragă” în pauza competițională, după F. Morar, Cl. Marcu și L. Dan, lista transferurilor fiind întregită de Angeru (FCU Craiova), P. Muntean (Sportul Petrești), Bedelean (Industria Galda), S. Culda (Astra Giurgiu) și Brie (Olimpia Aiud). În privința juniorilor, ocnamureșenii au în probe un mijlocaș de la LPS Cluj, în vreme ce I. Cociș a plecat la Viitorul Vama Seacă.

CS Ocna Mureș va susține sâmbătă, de la ora 11.00, pe “Stadionul Dragostei”, primul amical al anului, cu Sticla Arieșul Turda (Seria a 5-a a Ligii a 3-a), urmând ca o zi mai târziu să plece în cantonament centralizat la Codlea, cu un efectiv compus din 23 de jucători, pentru 8 zile, perioadă în care sunt prevăzute și trei întâlniri de verificare, cu adversari din zona Brașovului.

Acest articol a fost citit de 114 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.