ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureș promovează la „masa verde” în Liga a 3-a. Unirea Cristuru Secuiesc nu are CIS și nu îndeplinește condițiile de participare la baraj, conform deciziei FRF!

CS Ocna Mureș promovează la „masa verde” în Liga a 3-a. Unirea Cristuru Secuiesc nu are CIS și nu îndeplinește condițiile de participare la baraj, conform deciziei FRF!

Publicat în 14.06.2018 la ora 20:57

Veste excelentă pentru Soda, care astfel revine după 11 ani în al treilea eșalon, iar Alba bifează a 7-a promovare consecutivă, cu amendamentul că ultimele două campioane, Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, s-au desființat.

Practic CS Ocna Mureș obține cea mai ușoară promovare din seria celor 7, fără a juca.

• Cornel Pereat: „Am promovat cu 5 la sută din bugetul Mureșului Vinț în returul din 2016”

Suntem fericiți toată lumea, este o veste excelentă pentru Soda. Fotbalul merge înainte. Meritul este al echipei, al jucătorilor și al antrenorilor, pentru că am devenit campioni, în condițiile în care am promovat cu 5 la sută din bugetul Mureșului Vințu de Jos, în returul anului 2016. Salariile jucătorilor în acest an au însumat 20.000 de lei, aici vorbind de banii primiți pentru salarii, neicluzând primele. Le mulțumesc jucătorilor, atât eu cât și Ovidiu Maier, pentru acest jucător, îi respectăm și îi iubim, dar și primăriei Ocna Mureș pentru corectitudinea de care a dat dovadă față de noi, antrenorii„, a declarat Cornel Pereat, cu trimitere spre conflictul recent cu Sorin Corpodean, președintele care a demisionat după ultima etapă, împreună cu Marius Stîncel.

Patru echipe nu au primit dreptul de a juca barajul, Energia Negrești Oaș (Satu Mare), Gloria 2015 Cornești (Dâmbovița), Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita) și Victoria Lețcani (Iași) astfel că adversarele acestora au făcut deja pasul spre al treilea eșalon: CSM Ceahlăul Piara Neamț, FC U Craiova 1946, ACS Unu Fotbal Club Gloria (fosta ACS Dumitra – Bistrița – Năsăud)

Alte 8 campioane județene nu îndeplinesc alte condiții de participare la baraj, conform Liga2.ro, fie că nu au CIS, fie că sunt de drept public, dar acestea nu au primit același verdict din partea FRF. Avântul Albeşti (Botoşani), AS SR Braşov (Braşov), ACS MSE Târgu Mureş (Mureş), AFC Voinţa Lupac (Caraş-Severin), AS Petrolul Bustuchin (Gorj), AFC Singureni (Giurgiu), AS Pescăruşul Sarichioi Junior (Tulcea) şi Universitatea Dunărea de Jos Galaţi (Galaţi) vor juca pentru promovare.

Acest articol a fost citit de 149 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.