ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureş este noua vicecampioană naţională la volei pe plajă speranţe

CS Ocna Mureş este noua vicecampioană naţională la volei pe plajă speranţe

Publicat în 25.07.2016 la ora 11:48

CS-Ocna-Mures-volei-plaja-speranteDin postura de debutantă, echipa masculină a CS Ocna Mureş a devenit vicecampioană naţională la volei pe plajă, speranţe, un rezultat excelent pentru formaţia din Alba condusă de Doru Victoratos.

La competiţia desfăşurată la Bucureşti, în Complexul Colosseum Retail Park, CS Ocna Mureş a ajuns în ultimul act, pierdut în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 1-2 (14-16, 15-11, 12-15), cucerind medaliile de argint în cadrul etapei finale a Campionatului Naţional de beach volley.

În componenţa Paul Hoha şi Teodor Victoratos (13-14 ani), ultimul fiind fiul antrenorului principal, CS Ocna Mureş a susţinut 5 jocuri, câştigând 4 dintre ele, cu adversari din Bucureşti şi Arad, singurul eşec fiind în finala mare, un parcurs mult peste anticipări. “Rezultatul este unul extraordinar pentru noi, realizat fiind din postura de debutanţi. Am disputat finala, însă există şi o părere de rău, întrucât am pierdut acest meci, în care am fost foarte aproape de o mare victorie”, a spus antrenorul Doru Victoratos, cel care pregăteşte şi echipa de speranţe băieţi a CS Ocna Mureş, angrenată în întrecerea naţională.

O performanţă extraordinară, care face cinste oraşului nostru, iar antrenorii şi jucătorii merită depline felicitări. Pentru noi a fost o supriză deosebit de plăcută, un rezultat total neaşteptat, dar în acelaşi timp meritoriu. Pentru băieţi a fost un avantaj faptul că s-au pregătit pe terenul de beach volley de pe malul Mureşului, făcut de componenţii echipei de old boys din Ocna Mureş în cursul anului trecut”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

Acest articol a fost citit de 55 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.