ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureș așteapă o minune, în ultimul meci al turului cu FC Avrig

CS Ocna Mureș așteapă o minune, în ultimul meci al turului cu FC Avrig

Publicat în 15.11.2018 la ora 15:18

CS Ocna Mureș, zdruncinată din toate încheieturile, după eșecul cu 0-5, umilitor de pe “Stadionul Dragostei”, cu CSM Școlar Reșița, încearcă să nu se întoarcă cu mâna goală din Sibiu, deși o așteaptă o confruntare în care pleacă din start cu șanse reduse, programată sâmbătă, 17 noiembrie, la ora 14.00.

FC Avrig este pe o poziție liniștită, locul nouă în ierarhia Seriei a 4-a, cu 16 puncte și un golaveraj echilibrat (13-14) și vine după o remiză importantă la Sebiș. Singur eșec intern al turului pentru amfitrioni a fost cu Metalurgistul Cugir (1-3), în efectivul gazdelor fiind o adevărată “legiune albaneză”, compusă din jucători ce au trecut prin Alba, precum Al. Samoilă (Șurianu Sebeș), I. Bărculeț (ASC Pianu), Stelea și Coșovan (Euro Șpring), E. Cornea (Performanța Ighiu), Ad. Radu, M. Codrea sau Cîrstean (Metalurgistul Cugir).

După meciul de debut al lui Mihai Manea, acel 1-1 la CSM Lugoj, o altă codașă, “Soda dragă” a înșirat eșecurile, cinci la rând, iar misiunea de a evita retrogradarea a devenit una aproape imposibilă, gruparea din orașul salin având un singur punct înaintea rundei a 13-a. “Noi încercăm în fiecare meci să scoatem ceva, din păcate, nu reușim! Asta este, mai sunt trei etape din tur și apoi vom trage linie”, a precizat antrenorul Mihai Manea, ce nu va conta pe Hidișan – nerecuperabil până la finele primei părți a campionatului.

Acest articol a fost citit de 108 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.