ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureș anunță ca va continua în Liga a 3-a, în ciuda poziției precare din clasament. În această săptămână are loc reunirea lotului

CS Ocna Mureș anunță ca va continua în Liga a 3-a, în ciuda poziției precare din clasament. În această săptămână are loc reunirea lotului

Publicat în 14.01.2019 la ora 15:47

Situația precară din clasament, cu un sigur punct strâns în prima parte a eșalonului terț, putea fi un motiv serios care să-i determine pe oficialii ocnamureșenii să renunțe în această pauză.

Totuși, CS Ocna Mureș merge înainte și nou-promovata va continua în Liga a 3-a și în primăvară, chiar dacă șansele sunt extrem de reduse în a evita retrogradarea, primăria ocnamureșeană asigurând bugetul necesar și pentru partea secundă a sezonului.

Zilele trecute, antrenorul Mihai Manea, curtat și de Unirea Alba Iulia în această perioadă, s-a întâlnit cu reprezentanții “Sodei dragă” pentru a discuta pe seama campaniei de transferări, o condiție pusă pentru a mai continua la CS Ocna Mureș, fixându-se reunirea lotului pentru zilele viitoare: marți, 15 ianuarie, sau miercuri, 16 ianuarie. “Mihai Manea este antrenor la CS Ocna Mureș, deocamdată. Am discutat pe tema posibilei plecări și, sincer, nu ne-am putea supăra dacă ar decide să plece, l-am înțelege. A venit la Ocna Mureș într-un moment dificil, ne-a ajutat foarte mult, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite de noi toți”, a explicat Ioan Paul, președintele grupării din orașul salin.

• Vin foștii echipieri ai Performanței, Manea mai așteaptă…

Oficialul ocnamureșenilor a mai afirmat că a ajuns la un acord verbal, fără a se semna documentele, cu câțiva jucători doriți de Mihai Manea, fotbaliști care sunt așteptați la reunire. Conform informațiilor vehiculate, țintele campaniei masive de achiziții din această iarnă sunt, în mare majoritate, jucători cu care Manea a mai lucrat la Performanța Ighiu, echipă pe care a pregătit-o campionatul trecut. Astfel, pe lista “de așteptare” sunt trecuți fotbaliști precum Olălău (revenit din Anglia), P. Muntean (Sportul Petrești), Iclănzan, Trifa (Voința Stremț, de unde este dorit și Goangă), Tineiu și A. Câmpean (Hermannstadt II), cu care s-a și discutat, unii dintre aceștia fiind așteptați la primele antrenamente din 2019.

Acest articol a fost citit de 188 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.