ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » CS Ocna Mureș a reușit până în acest moment să transfere nu mai puțin de opt jucători. Urmează Goguța și Coltor?

CS Ocna Mureș a reușit până în acest moment să transfere nu mai puțin de opt jucători. Urmează Goguța și Coltor?

Publicat în 01.02.2019 la ora 11:28

CS Ocna Mureș se va prezenta, cu siguranță, total schimbată în partea a doua a campionatului Ligii a 3-a, în condițiile în care ultima clasată a Seriei a 4-a și-a înnoit efectivul într-o proporție însemnată.

Până în prezent “Soda dragă” a înregimentat opt jucători, transferând în toate compartimentele și nu dă semne că vrea să se oprească. Au ajuns în “alb-albastru” portarul Angeru (FC Universitatea Craiova), fundașii L. Dan și Cl. Marcu (Unirea Alba Iulia), mijlocașii S. Culda (Astra Giurgiu), F. Morar (Unirea Alba Iulia), Bedelean (Industria Galda), atacanții P. Muntean (Sportul Petrești) și Brie (Olimpia Aiud).

Grație acestor mutări menite să întărească o grupare ce încearcă să evite retrogradarea deși șansele sunt minuscule, în contextul acelui singur punct cucerit în toamnă, antrenorul Mihai Manea are de unde alege și la nivelul juniorilor (pe lângă cei vechi cum ar fi Decean, Șandor, Cimpoieșu sau S. Șimandi, variante suplimentare la acest capitol sunt Angeru, L. Dan sau Bedelean).

Conform unor informații plauzibile, echipa ocnamureșeană contină să caute jucători, purtându-se discuții în aceste zile pentru alte doi fotbaliști din județ: atacantul Coltor (dacă își va rezolva situația cu Sportul Petrești) și mojlocașul Goguța (liber de contact, dacă se va ajunge la un acord în urma negocierilor).

Acest articol a fost citit de 190 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.