ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Copiii din Aşezământul Social Filantropia din Ocna Mureş au primit cadouri de ziua copilului

Copiii din Aşezământul Social Filantropia din Ocna Mureş au primit cadouri de ziua copilului

Publicat în 28.05.2014 la ora 15:37

poze-centru-copii-Ocna-Mures-cadouri-ziua-copilului-2014Copiii ocrotiţi în casa de tip familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş au sărbătorit anticipat Ziua Copilului primind cadouri surpriză de la prietenii din cadrul Asociaţiei Maria Agapia Aiud.

Potrivit Asociației Filantropia, “cei 14 copii din cadrul casei de tip familial au fost vizitaţi în această săptămână de medicii Adriana şi Vasile Câmpean, reprezentanţii Asociaţiei Maria Agapia Aiud, care le-au adus rechizite, dulciuri, enciclopedii şi dicţionare. Cadourile au fost strânse în urma unei colecte de materiale organizate de către Asociaţia Maria Agapia la nivelul municipiului Aiud.”

„Nu este prima dată când copiii noştri primesc cadouri de la Asociaţia Maria Agapia. Cunoscându-i pe aceşti oameni inimoşi, ştim că nu este nici ultima dată când ne vizitează. Le mulţumim şi le dorim ca tot binele făcut să se răsfângă asupra lor”, a declarat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş.

Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş funcţionează în cadrul reţelei sociale a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia având în prezent trei module: centru educaţional pentru copii, serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice, şi o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi aproximativ 20 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Acest articol a fost citit de 342 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.