Rămâi conectat

Ştirea ta

Copacii care umbreau strada Gării din Războieni puși la pământ de autorități

Publicat

în

O situație greu de înțeles ne-a fost semnalată de un localnic din Războieni. Copacii care umbreau de zeci de ani strada Gării au fost puși la pământ de autorități.

Oamenii sunt nemulțumiți de decizia luată de primărie și au cerut explicații, însă acestea întârzie să apară. Ei speră că, măcar după publicarea mesajului, un reprezentant al administrației le va spune de ce s-a luat această măsură.

”În localitatea Războieni Cetate au fost tăiați pomii de pe marginea drumului (str. Garii). De la primărie nu avem nici un răspuns sau reacție, consilierul local are interese proprii, judecând după fapte. Aș vrea dacă se poate să publicați un articol despre această acțiune a Primăriei Ocna Mureș pentru că sunt ferm convins că nu au nici un fel de autorizații pentru ceea ce au făcut, sesizare am făcut și la Alba, poate așa va reacționa Primăria Ocna Mureș și va aduna crengile de pe marginea drumului”, ne-a scris localnicul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Ştirea ta

Știrea ta | RER Vest îngroapă Ocna Mureș sub gunoiae! Deșeuri neridicate conform graficului de colectare

Publicat

în

RER Vest îngroapă Ocna Mureș sub gunoiae! Deșeuri neridicate conform graficului de colectare

Recent, redacția  ocnamureșinfo.ro a primit un mesaj  de la un cititor preocupat de faptul că firma de salubritate, RER VEST SA nu a ridicat deșeurile pe strada Nicolae Ioarga, bloc 7, potrivit graficului de colectare.

Imaginile trimise dezvăluie grămezi întregi de gunoi abandonate, lăsate neridicate în cadrul, contrar angajamentelor anterioare ale firmei de a menține mediul curat și sigur.

Fotografiile furnizate de cititor arată cum grămezi de deșeuri se înmulțesc în locuri publice și private. Această situație nu este doar inestetică, ci are și un impact grav asupra calității vieții și a mediului înconjurător.

Reamintim că recent firma de RER Vest a fost amendată de Primăria Ocna Mureș pentru că nu și-a respectat obligațiile contractuale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

În Săptămâna Mare, în comuna Unirea sunt „păstrate la loc de cinste” decorațiunile de Crăciun și tradiționalul „La Mulți Ani” de Anul Nou

Publicat

în

În comuna Unirea autoritățile par să fi uitat că sărbătorile Pascale ne bat la ușă și „păstrează la loc de cinste” pe drumurile din localitate decorațiunile de Crăciun și Anul Nou.

Deși la finalul acestei săptămâni creștinii ortodocși sărbătoresc Învierea Domnului, în comuna Unirea, autoritățile sunt încă nostalgice față de sărbătorea Nașterii Domnului și Anul Nou, fiind prezente mai multe decorațiuni precum clopoței, țurțuri iluminați, instalații colorate și chiar un semn iluminat care încă urează „La mulți ani”.

„Nepăsarea este mare într-o localitate din județul Alba!”, a transmis un cititor al ocnamuresinfo.ro.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

Peste 30 de oi au fost sfâșiate de o haită de câini vagabonzi, în Războieni Cetate

Publicat

în

O haită de câini vagabonzi au făcut ravagii, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Războieni Cetate, în zona cunoscută de localnici ca „Livadă”.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu prăpădul provocat, spune el, de haitele de câini vagabonzi.

Un fermier din zonă și-a pierdut noaptea trecută 16 oi și 18 miei, care ar fi fost „rupți” de câini vagabonzi.

Imaginile vorbesc de la sine despre masacrul rămas în urma atacului, omul rămânând în pagubă, chiar acum în prag de Paște.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures