ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Consiliul local a aprobat lucrările de modernizare a sistemului de încălzire din Policlinica Ocna Mureș

Consiliul local a aprobat lucrările de modernizare a sistemului de încălzire din Policlinica Ocna Mureș

Publicat în 06.01.2013 la ora 2:10

Consiliul Local Ocna Mureș a aprobat, în ședința de la sfârșitul lunii trecute, achiziția publică pentru atribuirea contractului de execuție de lucrări și prestări de servicii pentru ”Modernizare sistem termic la Policlinica Spitalului Orășenesc”.

Potrivit reprezentanților administrației locale achiziția este imperios necesară pentru funcționarea în bune condiții a cabinetelor medicale din incinta Policlinicii. Contractul, cu o valoare estimată de 134.000 de lei fără TVA (aproximativ 30.000 de euro) va fi scos la licitație, criteriul de atribuire fiind oferta cu prețul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini se vor executa: servicii de proiectare pentru instalația de încălzire, proiectarea și executarea instalației de gaz, lucrări pentru dezafectarea instalației termice existente, montarea unei centrale termice cu stație de dedurizare cu temporizator precum și a unui coș de fum cu înălțimea de 11 m și montarea de radiatoare în cabinete și pe holuri.

Durata de proiectare, furnizare și punere în funcțiune a sistemului trebuie să fie de maximum 45 de zile cu termen de garanție a montajului de 5 ani.

Acest articol a fost citit de 257 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.