ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Coliziune între un microbuz și un autoturism la Lunca Mureș, cauzată de neacordarea de prioritate

Coliziune între un microbuz și un autoturism la Lunca Mureș, cauzată de neacordarea de prioritate

Publicat în 28.06.2017 la ora 22:11

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă, la ora 6:45, pe raza localităţii Lunca Mureş, între un autoturism şi un microbus care transporta muncitori.

Potrivit IPJ Alba, un conducător auto de 30 de ani nu s-a asigurat la ieşirea dintr-o curte din localitate şi a intrat în coliziune cu un microbus care transporta muncitori la locul de muncă.

În urma impactului, microbusul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului şi doi dintre pasageri au suferit leziuni uşoare.

UPDATE: La data de 28.06.2017, în jurul orelor 06.45, pe D.J. 107 F, pe raza localității Lunca Mureșului, H.I., de 30 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce conducea un  autoturism, la ieşirea din curtea unui imobil, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz, ce era condus de un bărbat de 48 de ani, din Lunca Mureşului.

În urma accidentului, un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 23 de ani, pasageri în microbuz, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud.

Cercetările sunt continuate.

Acest articol a fost citit de 1267 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *