ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Clubul Sportiv Ocna Mureş organizează în acest an prima ediție a Memorialului „Gicu Domşa”

Clubul Sportiv Ocna Mureş organizează în acest an prima ediție a Memorialului „Gicu Domşa”

Publicat în 11.04.2016 la ora 16:40

Gicu-Domsa-Soda-Ocna-MuresClubul Sportiv Ocna Mureş va organiza în cursul acestui an, în lunile mai-iunie, prima ediţie a Memorialului „Gicu Domşa”, turneu de fotbal juvenil,  dedicat memoriei regretatului antrenor din localitate, competiţie care se doreşte a deveni una de nivel internaţional, începând din 2017.

Neobositul descoperitor de talente din urbea ocnamureşeană a şlefuit talente precum Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, prin mâinile sale trecând generaţii întregi de fotbalişti ocnamureşeni, Nea Gicu plecând la cele veşnice în luna octombrie a anul 2015.

Clubul Sportiv Soda Ocna Mureş intenţionează să organizeze, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, Memorialul Gicu Domşa, competiţie rezervată copiilor născuţi în anii 2007-2009. Pot participa echipe mixte formate din băieţi şi fete respectiv formaţii alcătuite doar din fete. Perioada de înscriere este până la sfârşitul lunii aprilie, iar şedinţa tehnică va avea loc vineri 6 mai, ora 16.00, la stadionul din Ocna Mureş, sau la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba iar jocurile urmează să se dispute la Ocna Mureş. În altă, ordine de idei, organizatorii doresc ca din anul 2017  turneul să devină unul internaţional.

Acest articol a fost citit de 111 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.