ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Cei trei suspecți în cazul uciderii bătrânului din Găbud au fost prinși de polițiști

Cei trei suspecți în cazul uciderii bătrânului din Găbud au fost prinși de polițiști

Publicat în 22.01.2013 la ora 17:14

Trei persoane au fost depuse, în urmă cu foarte puțin timp, în arestul I.P.J. Alba. Potrivit unor surse este vorba chiar despre cei implicați în tâlhăria comisă în urmă cu o săptămână la Găbud și soldată cu moartea unui bărbat în vârstă de 73 de ani.

Oficial, este vorba despre ”suspecți de comiterea unor infracțiuni”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, care a precizat că nu poate oferi detalii deoarece este vorba despre un caz care este de competența Parchetului și ”ar periclita mersul anchetei”.

Cert este că cele trei persoane au fost ”debarcate” din mai multe dube care au sosit la sediul poliției în viteză și cu girofarul pornit, în jurul orei 16.30 iar măsura de a ține sub tăcere respectiva acțiune este asemănătoare cu trecerea ”la secret” a tâlhăriei ce a avut loc în noaptea de 8 spre 9 ianuarie la Găbud, comuna Noșlac.

Vă reamintim că la acea dată Alexandru Moldovan, un pensionar de 73 de ani din satul Găbud a fost victima unui grup de tâlhari care, surprinşi în timp ce furau bunuri din gospodăria sa, l-au lovit în cap şi l-au abandonat în zăpadă. Bătrânul a fost găsit de soție, în comă, a doua zi dimineaţă și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia unde a decedat la scurt timp, după mai multe intervenții chirurgicale.

Acest articol a fost citit de 302 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.