ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Cadavrul unui bărbat descoperit la Ocna Mureș, în zona “Vânători”

Cadavrul unui bărbat descoperit la Ocna Mureș, în zona “Vânători”

Publicat în 06.01.2013 la ora 2:32

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de circa 35-40  de ani a fost descoperit miercuri după-amiază în zona “Vânători” a orașului Ocna Mureș.Este vorba despre Liviu Popa, domiciliat în zona Rât din localitate și cunoscut drept consumator înrăit de băuturi alcoolice.

O echipă mixtă formată din polițiști criminaliști, condusă de un procuror s-a deplasat la locul unde a fost găsit cadavrul pentru a cerceta condițiile exacte în care ocna-mureșanul și-a pierdut viața.

Potrivit IPJ Alba, cadavrul a fost găsit într-o locuință din oraș. Nu s-au găsit pe trupul victimei urme de violență și nici nu există suspiciuni privind o posibilă crimă.

UPDATE raport IPJ Alba: “P.L., un bărbat de 43 de ani, din Ocna Mureş, a fost găsit decedat în locuinţa unei cunoştinţe din Ocna Mureş, unde locuia fără forme legale.

Echipa operativă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, deplasată la faţa locului, a găsit cadavrul întins pe un pat, cu ocazia examinării sumare nefiind identificate urme de violenţă.

P.L., era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Ocna Mureş pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.”

Acest articol a fost citit de 384 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.