ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Big Brother în Ocna Mureș – 8 camere de supraveghere vor fi montate pe străzile orașului

Big Brother în Ocna Mureș – 8 camere de supraveghere vor fi montate pe străzile orașului

Publicat în 05.01.2013 la ora 18:28

Pe străzile din Ocna Mureș vor fi instalate 8 camere de supraveghere. Conform aprobării primite săptămâna trecută de la Poliția orașului, acestea vor fi montate în locuri şi în poziţii “cheie” astfel încât să poată fi limitat huliganismul şi vandalismul și să se poată depista în timp util faptele antisociale.

E destul să ne amintim de vandalismul pe care unii dintre concetăţenii noştri au înţeles să-l comită asupra instalaţiilor electrice în perioada Sărbătorii Crăciunului, precum şi distrugerea coşurilor de gunoi de pe străzile oraşului, pentru a înţelege utilitatea şi necesitatea stringentă a acestor camere de supraveghere”, a explicat purtătorul de cuvânt al administrației locale, Csaba Kolozsvari.

Acesta a mai precizat că numărul camerelor de supraveghere se va mări în timp, pentru a putea fi ţinute sub observaţie mai multe obiective predispuse actelor de distrugere comise de unele persoane certate cu păstrarea bunurilor oraşului, ale cetăţenilor săi. Se urmăreşte în acest fel conştientizarea locuitorilor în ceea ce priveşte comportamentul civic şi social, dar ajutorarea poliţiei locale în prevenirea sau depistarea de activităţi antisociale, a acţiunilor care contravin legilor ţării, dar şi bunului simţ.

Acest proiect al camerelor de supraveghere va fi în sfârşit realizat. Sperăm să terminăm montarea lor cât mai curând, astfel încât să-şi demonstreze eficacitatea în sancţionarea huliganismului şi vandalismului în oraşul nostru. Sperăm să se realizeze o supraveghere eficientă a locaţiilor stabilite. Sperăm de asemenea ca aceste camere de supraveghere să ajute efectiv şi poliţia locală în activitatea pe care o desfăşoară în scopul menţinerii ordinii în oraş”, a declarat primarul orașului, Silviu Vințeler.

Acest articol a fost citit de 346 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.