ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Barsony Gligor, principalul suspect de uciderea fostului primar PSD din Lunca Mureșului, rămâne în arest

Barsony Gligor, principalul suspect de uciderea fostului primar PSD din Lunca Mureșului, rămâne în arest

Publicat în 06.01.2017 la ora 20:40

Inculpatul a contestat decizia Tribunalului Alba privind prelungirea măsurii arestului preventiv până în 9 februarie 2017. Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia inculpatului şi a decis că bărbatul va fi cercetat, în continuare, în stare detențiune, nefiind îndestulătoare e o altă măsură preventivă.

Fostul primar PSD din Lunca Mureșului a fost ucis în luna noiembrie 2016 fiind înjunghiat de 18 ori cu cuțitul, în cap, gât, torace și abdomen. Acesta a fost găsit, a doua zi, dimineața, lângă mașina sa, pe o stradă cu ieșire la câmp de la marginea localității.

Bărbatul bănuit de uciderea fostului edil, nu şi-a recunoscut fapta, însă anchetatorii susţin că au probe clare că el este autorul. Acesta s-a murdărit cu sânge și și-a aruncat haina la circa un kilometru distanță de locul faptei, iar anchetatorii au prelevat probe ADN, constatând că e sângele victimei.

Primarul nu a fost jefuit, găsindu-i-se în portmoneu şi în bordul maşinii circa 1.000 de lei, însă nu este exclus ca scandalul să fi pornit tot din cauza banilor, susțin anchetatorii.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a avut mai multe condamnări, fiind închis în total 25 de ani, pentru mai multe infracțiuni, între care viol și furt. Ultima dată el a fost eliberat în 2014.

Victima prezenta lovituri din cap până în picioare, iar anchetatorii au afirmat că între ei s-a dus o luptă grea, fostul edil încercând să se salveze.

”E clar că între ei s-a dus o luptă. Primarul a fost înjunghiat afară din mașina personală, iar apoi a urcat la volan, dorind să plece, însă nu a reușit din cauza hemoragiei”, au declarat surse judiciare.

Anchetatorii au precizat că inculpatul a fost ajutat de fostul primar în mai multe rânduri, inclusiv financiar.

Soţia fostului edil a fost cea care a anunţat Poliţia, observând că a trecut mult timp de când nu s-a mai întors acasă, după ce a plecat să-i ducă unei cunoștințe o sumă de bani.

Acest articol a fost citit de 284 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.