ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Barsony Gligor, bărbatul judecat pentru uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, condamnat la 30 de ani de închisoare

Barsony Gligor, bărbatul judecat pentru uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, condamnat la 30 de ani de închisoare

Publicat în 20.12.2017 la ora 18:11

Tribunalul Alba a pronunţat astăzi, 20 decembrie 2017, sentința pentru Gligor Barsony, bărbatul judecat pentru uciderea fostului primar din Lunca Mureșului. Inculpatul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și plata unor daune morale în valoare de 300.000 de lei. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 10 zile.

Reamintim că bărbatul acuzat că l-a omorât în noiembrie 2016 pe fostul primar din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, a fost trimis în judecată în luna aprilie 2017, procurorii stabilind că pe fondul unui conflict spontan acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit, cauzându-i 20 de plăgi.

Potrivit rechizitoriului, pe fondul unui conflict spontan, Barsony Gligor i-a aplicat victimei de 62 de ani mai multe lovituri cu un cuţit, cauzându-i 20 plăgi, unele tăiate altele înţepate, situate la nivelul capului, gâtului, palmelor, abdomenului şi genunchiului stâng, care au condus la deces. Bărbatul ucis a fost găsit noaptea, în jurul orei 3.30, lângă maşina proprie, la marginea satului de către şeful de post şi un prieten de familie.

Barsony Gligor a refuzat să facă declaraţii în faza de urmărire penală, iar în instanţă a spus doar că este nevinovat.

El a avut mai multe condamnări, fiind închis în total 25 de ani, pentru mai multe infracţiuni, între care viol şi furt. Ultima dată el a fost eliberat în 2014.

Acest articol a fost citit de 208 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.