ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Barbați din Ocna Mureș reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Barbați din Ocna Mureș reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Publicat în 27.12.2013 la ora 15:21

politia ruralaPoliţiştii din Ocna Mureş au fost sesizaţi telefonic miercuri, 25.12.2013, în jurul prânzului, despre faptul că, prin acte de violenţă, două persoane au sustras o capră de la o stână aparţinând unui bărbat din comuna Unirea, judeţul Alba.

Imediat, după sesizare, poliţiştii din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică aflaţi în serviciul de patrulare intercomunală s-au deplasat la stâna respectivă, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului, au stabilit că principalii suspecţi sunt Vasile R.V. (36 ani) şi Andrei P. (32 ani), ambii cu domiciliul în Ocna Mureş.

Aceştia s-au deplasat cu un taxi la stâna respectivă de unde, fără aprobarea ciobanului, au luat o capră şi sub ameninţarea unui cuţit l-au obligat pe C.F. domiciliat în comuna Unirea, aflat la stână, să-i transporte cu maşina sa personală până în localitatea Ocna Mureş, unde au valorificat animalul.

După identificare poliţiştii au acţionat pentru prinderea suspecţilor iar asupra lui Andrei P. s-a găsit un cuţit de bucătărie.

În data de 25 decembrie 2013, ambii suspecţi au fost reţinuţi pe bază de Ordonantă de reţinere, pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie judeţean Alba, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte pedepsite de art. 211 şi art.189 Cod penal.

Având în vedere faptele săvârşite, în baza probelor administrate, la data de 26 decembrie 2013, poliţiştii i-au prezentat pe Vasile R.V. şi Andrei P. procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au promovat propunerea către Judecătoria Aiud, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 335 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *