ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Bărbat de 62 de ani din Ocna Mureș cercetat de polițiști, după ce ar fi sustras suma de 870 de lei dintr-un dozator automat de lapte

Bărbat de 62 de ani din Ocna Mureș cercetat de polițiști, după ce ar fi sustras suma de 870 de lei dintr-un dozator automat de lapte

Publicat în 23.07.2018 la ora 16:15

Vineri, 20 iulie 2018, poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 37 de persoane, au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost constatate 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.230 lei.

Dintre amenzile aplicate, 20 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat, de 62 de ani, din Ocna Mureş ce este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

În noaptea de 18/19 iulie 2018, acesta ar fi sustras, dintr-un dozator automat de lapte, suma de 870 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90 %, iar faţă de bărbatul bănuit de comiterea furtului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acest articol a fost citit de 1145 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.