ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 49 de ani cercetat penal, după ce a sustras suma de 2.000 de lei din locuința unui bătrân de 90 de ani din Fărău

Bărbat de 49 de ani cercetat penal, după ce a sustras suma de 2.000 de lei din locuința unui bătrân de 90 de ani din Fărău

Publicat în 28.03.2017 la ora 12:00

Poliţiştii din Fărău au reușit să identifice cu operativitate persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţa unui vârstnic din comună. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27.03.2017, în jurul orei 9.00, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 90 de ani, din localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 2.000 de lei, ce o avea în locuinţă.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului din locuinţa vârstnicului.

Se pare că, în data de 26 martie, H.F.D., de 49 de ani, din aceeaşi localitate cu victima, l-a vizitat pe vârstnic şi, profitând de neatenţia acestuia i-a sustras suma de bani ce acesta o ţinea sub o pernă.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de H.F.D. poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Acest articol a fost citit de 198 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.