ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 42 de ani din Jidvei surprins în timp ce tăia copaci nemarcați din pădurea limitrofă Comunei Noșlac

Bărbat de 42 de ani din Jidvei surprins în timp ce tăia copaci nemarcați din pădurea limitrofă Comunei Noșlac

Publicat în 13.02.2017 la ora 12:50

Poliţiştii Postului de Politie Noșlac au organizat ieri, 12 februarie 2017, un control în pădurea limitrofă Comunei Noșlac şi în locul numit popular “Sumudi”, situat administrativ pe raza Ocolului Silvic Aiud şi l-au surprins pe P.A. de 42 de ani din comuna Jidvei, judeţul Alba, în timp ce acesta tăia copaci.

În urma verificării, poliţiştii au constat că P.A. a tăiat de pe picior în stare verde și nemarcați de către organele silvice, 8 arbori, pe care i-a încărcat pe un vehicul cu tracțiune animală, cu intenția de a se deplasa pe raza orașului Ocna Mureș, judeţul Alba și a-i valorifica ca lemne de foc.

Materialul lemnos rezultat ca urmare a comiterii faptei, a fost ridicat procedural de la P.A. şi lăsat in custodie organelor silvice, pentru a se identifica specia si volumul de lemn rezultat.

Faţă de P.A., poliţia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 78 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.