ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » BACALAUREAT 2014: Modele de SUBIECTE și BAREMELE de corectare la matematică | ocnamuresinfo.ro

BACALAUREAT 2014: Modele de SUBIECTE și BAREMELE de corectare la matematică | ocnamuresinfo.ro

Publicat în 29.06.2014 la ora 20:36

Modelele de subiecte și baremele de corectare la matematică pentru pregătirea examenului de Bacalaureat 2014, proba obligatorie a profilului | ocnamuresinfo.ro

MEN a pregătit patru tipuri de subiecte în funcție de profil pentru absolvenții de liceu. Proba la matematică are loc miercuri, liceul teoretic ocna mures2 iulie, în județul Alba fiind așteptați 2.005 elevi conform inspectorului școlar Dan Cherecheș. 694 de absolvenți din Alba ai profilurilor umane sunt așteptați în aceeași zi la istorie.

La proba la matematică cât și la restul probelor elevilor li se interzice să aibă în îmbrăcăminte sau în încălţăminte – telefoane mobile sau orice alte dispozitive electronice. Absolvenţii care încearcă să copieze sunt eliminaţi indiferent dacă materialele au fost introduse de ei “sau de cadre didactice din comisie”. Prevederile fac parte din Ordinul ministrului educaţiei naţionale privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional – 2014, publicat în Monitorul Oficial. Rezultatele finale vor fi afişate pe 11 iulie. În județul Alba un singur elev a fost eliminat la probele orale, fiind prins cu telefonul mobil.

Modele de subiecte și baremele de corectare la matematică. Încălcarea regulilor va fi considerată tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi “eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.

Citeste aici: modele de subiecte bacalaureat matematica

Afișarea rezultatelor are loc în 7 iulie până la ora 12.00, iar absolvenții pot depune contestații până la ora 16.00. Conform MEN, publicarea rezultatelor finale are loc în 11 iulie.

Rezultatele obţinute la Bacalaureat 2014 sunt foarte importante pentru admiterea la facultate, în condiţiile în care acestea sunt principalul criteriu la instituţiile de învăţământ superior care nu organizează examen de admitere.

Acest articol a fost citit de 358 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.